Pendelen

MAYGROW werkt met natuurlijke energie:
scheppingsenergie die door ons heen werkt en ons verbindt met de eenheid waartoe wij behoren.

Ieder mens heeft behalve zijn dagelijkse bewustzijn en ( misschien soms nachtelijke) onderbewustzijn, ook nog een ander potentieel. Dat potentieel noemen we ons “Hogere Zelf” Dit Hogere Zelf is een soort intelligentie die ver boven onze dagelijkse intelligentie staat. Het is de verzamelplek voor alle ervaringen van U zelf, maar ook die van de hele mensheid. Een soort Collectief Geheugen.

De antwoorden die je via de pendel kunt halen, komen uit dit Hogere Zelf. Hoe beter je met de pendel overweg kunt, des te intenser kun je het contact met dat Hogere Zelf realiseren. Pendelen is een prachtige methode, om op allerlei vragen een antwoord te “halen”. Dit kan met de pendel, maar ook met pendelkaarten.

Maygrow heeft zelf pendelkaarten ontwikkeld die U tijdens de workshop leert gebruiken. Tevens kunt U ook bij Maygrow terecht voor de aanschaf van een pendel, we kunnen dan meteen zien welke pendel voor U geschikt is.

U heeft dan tijdens de cursus zowel met pendel als met de kaarten leren werken en dat is natuurlijk prettig.

Maar heeft U zelf al een pendel, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

 

MAYGROW biedt de volgende 2 workshops aan:

Pendelen deel 1 / Avond 1
Deze workshop is bedoeld voor diegene, die nog “leek” zijn in het pendelen. Het is een goede basis en levert tevens direct de mogelijkheden om aan het werk te gaan met de pendel. U kunt meteen, na deze avond al antwoorden krijgen op de meest gangbare vragen.

Ook mensen, die sceptisch staan t.o.v. het pendelen, zullen na deze workshop merken dat pendelen een uitstekende methode is om antwoord te krijgen van je “Hogere Zelf”.

Pendelen deel 2 / Avond 2
Deel 2 gaat wat dieper op de achtergronden en mogelijkheden van de pendel in. Praktisch leert u deze avond, hoe je de eigen energie kunt meten, maar ook die van een ander. Er worden combinaties gemaakt met de chakra’s ( energie centra) en er wordt gekeken hoe je die energieën weer in balans kunt krijgen. Met de pendel kunnen er dan bepaalde stenen, olie, of andere remedies worden uitgependeld.

Zo kun je b.v. leren uitpendelen, waar je bepaalde planten in de tuin zou kunnen zetten, welke plek in de tuin een goede en gezonde energie draagt. De mogelijkheden zijn legio!!

Ik hoop U te mogen begroeten op deze heerlijke workshop.