Sieraden

Zoals U onder behandelwijzen heeft kunnen lezen, werk ik ook regelmatig met de verschillende energie van edelstenen.

Deze stenen gebruik ik soms om een bepaald chakra van energie te voorzien of juist weg te halen. Behalve dat ze krachtige energie bezitten, zijn ze ook dikwijls prachtig om te zien. Toch moet men voorzichtig zijn, met het dragen van edelstenen. Het is dan wel belangrijk, dat je weet of de energie van een bepaalde steen wel goed aansluit op jouw eigen energieën. Dikwijls kan een goed uitgekozen steen een therapie versterken.

Zo’n steen kun je dragen als sieraad, maar ook als knuffelsteen in je broekzak, of om neer te zetten in je woon- of slaapkamer.

In mijn vitrine staan stenen die door mijzelf zijn uitgezocht. Iedere steen heb ik vastgehad en gevoeld. Wanneer U bij mij zo’n steen koopt, krijgt U er direct een kaartje bij wat deze steen voor U kan betekenen.

Stenen zijn fantastische krachtbronnen en wij mensen kunnen er heel veel baat bij hebben.

Kom gewoon eens kijken en voelen. Vooral kinderen vinden het heerlijk om zo’n steentje te krijgen. Ik kan dan altijd even kijken welke goed is voor ze, hoewel kinderen vaak nog een feilloze intuïtie hebben voor zulke zaken.

Het is een mooi geschenk aan iemand, waarvan U weet welke problemen er zijn.

Zowel op geestelijk als op lichamelijk niveau kunnen stenen bijdragen tot balans.

Wanneer U wilt komen kijken, bel dan eventjes van tevoren op, dan staat U nooit voor een dichte deur.  Ik zal U dan advies geven, we kunnen een evt. keuze met behulp van een pendel checken.