The Reconnection

Naast Reconnective Healing hebben we nog The Reconnection 333.
Het getal 333 is een code van volmaaktheid. De Universele Eenheid waar de mens en onze hele planeet weer deel van gaat worden. Het is onze evolutie om weer de “Mens” te worden die we ooit van origine waren. Met een meridianenstelsel wat is afgestemd op het meridianenstelsel van het Universum en met 12 DNA strengen. Nu hebben we nog maar 2 DNA strengen, hoewel er al kinderen geboren worden met 3 strengen.

The Reconnection 333 stemt je in 2 dagen met jouw meridianenstelsel weer af op het meridianenstelsel van het Universum ( het Veld). In oude geschriften en in de studies van de Maya’s en nog oudere culturen wordt melding gemaakt van deze geometrische krachten. The Reconnection 333 helpt je te evolueren en je weer op je zielenpad te brengen. Je cellenstructuur en je DNA worden opnieuw geprogrammeerd.

Voordat je The Reconnection 333 gaat doen, wordt er geadviseerd om eerst je fysieke, mentale, emotionele en spirituele vlakken te laten helen met 1 tot 3 Reconnective Healingen. Meer dan 3 zijn er nooit nodig en The Reconnection 333 hoef je ook maar één maal in je leven te laten doen.

De kosten zijn €333,-. Internationaal is deze code gehanteerd en wordt dan ook berekend in de valuta van het land waarin deze wordt gegeven. Daar wordt niet van afgeweken, het is een code…!

Voor The Reconnection 333 wordt een wereldwijd vastgestelde prijs toegepast: 333 eenheden van de plaatselijke munteenheid. Voor Nederland komt dat dus neer op €333,-.
Er is bewust gekozen voor het magische getal 333, dit bedrag geeft de waarde van de Reconnection weer en de verbinding met de universele waarheid. Je kiest bewust om deel te nemen in de volgende stap van onze evolutie. De 333 wijst ons op de oorsprong van de heling, waarop de oorspronkelijk reconnective healing is gebaseerd. Het vertegenwoordigt de helende vergelijking met God, Liefde en Universum, de persoon die geheeld wordt en de gever van de heling. De 3 is het getal van de eenheid tussen verstand, lichaam en geest en staat ook voor de heilige drie-eenheid, zoon, vader, heilige geest of shekina.