Reconnective Healing

 Reconnective Healing is een mooi woord voor het werken met heel-makende (“helende”) energieën. Reiki is daar tot op heden de meest bekende vorm van, samen met Quantum Touch, maar dit zijn eigenlijk al wat verouderde energieën aan het worden. Een wat lagere tree op de energie ladder zeg maar. Heel noodzakelijk geweest en voor mensen die nog nooit ervaren hebben wat het is om met energie te werken, een hele mooie binnenkomer om te voelen en te ervaren.

Reconnective Healing is van een andere orde. Dr. Eric Pearl is de ontdekker van deze zeer hoge energie frequentie  en de wetenschap heeft zich er jarenlang mee bezig gehouden om te ontdekken en duidelijk te maken om welke energie het hier nu gaat. De resultaten waren dermate verbijsterend, dat er in laboratoria en ziekenhuizen, door doktoren en hoge wetenschappers onderzoeken zijn gedaan. En de conclusie is eenduidig: “We weten niet precies hoe het werkt, maar het is meetbaar met instrumenten en het werkt!”. Zowel het fysieke als het mentale, emotionele en spirituele veld kunnen worden geheeld. Ik heb geen invloed op waar de energie naar toe moet. Deze energie zoekt zelf zijn weg en komt van een “Hogere Orde” die precies weet wat de patiënt nodig heeft en waar de genezing dient te beginnen. Ik ben dus een katalysator, die zonder verwachtingen of wilskracht (ego eigenlijk) de energie faciliteert.

Deze Healing is krachtig, prachtig en machtig!!

Het boek van Eric Pearl  “De Reconnectie – Heel anderen, heel jezelf” is wereldwijd beroemd, samen met werken van Deepak Chopra, Lynne Mc Taggert (“Het Veld” en “Het Intentie Experiment”) en de wetenschapper Dr. Schwarz.

Het is werkelijk de moeite waard om je hier eens een beetje in te verdiepen.

Maygrow is aangesloten bij Reconnection Practitioners Noord Holland, www.thereconnection.nl onder de naam Annelee van Schoonhoven, www.@maygrow.nl  Hier kunt U nog meer info vinden over ons werk.