Detox Bio Energiser

Ontspannen ontgiften in een voetenbad?
Ja… geweldig!

Het BioEnergiser D-tox voetenbad is een revolutionaire behandeling om het lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren, harmoniseren en van nieuwe energie te voorzien. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en hogere, schonere energie. De BioEnergiser is prima in te zetten na een vermoeiende periode en is de start van een natuurlijke ontgiftingsproces.

In slechts 30 minuten kun je ontslakken, ontgiften en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huidproblemen (psoriasis, eczeem) gewrichtsklachten en rug/nekpijn, maar ook voor mentale klachten. Verder helpt het de algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te herbalanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor lichaam en geest.

De BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

Binnen Maygrow behandelen we met de BioEnergiser Pro (Professional)

Dit heerlijke apparaat bestaat uit een voetenbad, waarin een spiraal (coil) is geplaatst dat een magnetisch veld afgeeft in het water. Er wordt wat zout aan toegevoegd met een laag sodium gehalte ter geleiding.

Na een korte tijd zal het water een bruine verkleuring krijgen. Dit komt door de werking van het zout in combi met het gemagnetiseerde water, maar ook door het “uittrekken” van afvalstoffen via de voeten. Onder de voeten bevinden zich de uiteinden van alle reflexzones naar alle organen, spieren en zenuwen. Door het magnetische water, worden er positieve ionen aan het lichaam toegevoegd en deze ionen zorgen weer voor het afbreken van toxische stoffen.

Vanaf heden is de nieuwe BioEnergiser Pro beschikbaar in mijn praktijk. De kosten voor een behandeling die in zijn totaal 50 minuten duurt zijn €45,-

Deze behandeling laat zich fantastisch combineren met een  energetische massage. De massage maakt de stoffen los en voert ze af naar het lymfestelsel, het bad trekt alle losgekomen toxische stoffen uit het lijf en voegt nog eens extra energie toe.

De totale behandeling duurt dan 2 uur en komt inclusief BioEnergiser op €85,-

Wanneer je niet zwanger bent, geen metalen implantaten onder de knieën hebt, geen pacemaker hebt, geen open wonden of zwaar ontstoken gebieden hebt, geen orgaan transplantatie hebt ondergaan, wanneer je ouder bent dan 5 jaar en geen schaafwonden aan de voeten hebt kun je zonder problemen komen genieten van dit heerlijke systeem.