Mindfulness based cognitieve therapie

Maygrow levert nu ook de MBCT ( Mindfulness based cognitieve therapie)

Deze therapie is bijzonder geschikt voor voor mensen, jong en oud, die vastlopen in hun problemen. Het vastlopen in problemen wordt dikwijls veroorzaakt door onbewuste gedachtepatronen.  Het doel van deze therapie is, het je bewust worden van deze patronen, door met aandacht naar je manier va denken te kijken ( mindfull) en tegelijkertijd te leren hoe je met deze gedachten kunt omgaan, zodat je anders naar problemen kunt gaan kijken en voelen. ( cognitieve deel). Dit is een combinatie van de reguliere ( cognitieve gedragstherapie), met de niet reguliere therapie mindfulness. Wetenschappelijk is nu aangetoond, dat deze combinatie van een zeer helende invloed is. Het lost niet je problemen op, maar laat je er anders mee omgaan, zodat je er niet meer helemaal door in beslag genomen wordt en ondanks alles, een fijn en vredig leven kunt hebben.

Geschikt voor mensen met aanleg tot deprssieve gevoelens, Burn out, angst voor terugval na een depressie, en iedereen die geïnteresseerd is in deze vorm van therapie, zonder nu direct depressief te zijn. Dan werkt het prima preventief en geeft je een heel ander beeld van jezelf met betrekking tot je buitenwereld.

De kosten voor een privé MBCT training zijn €300- voor 8 sessies van 1,5 uur, inclusief syllabus, thee en wat lekkers.

4 meditatieavonden

Maandag 8, 15, 22 en 29 april weer een blok van 4 avonden heerlijk mediteren. geschikt voor iedereen, gevorderden en beginners.

Kosten €60,- voor 4 avonden. inc. thee en wat lekkers. Start 20:00 tot 22:00 uur

Woensdag 17, 24 april en 1 en 8 mei ook zo’n blok. Zie de maandagen hierboven.

Inschrijven bij meannelee@gmail.com

Reiki 1 cursus met certificaat

6 en 7 maart 2015 organiseert Maygrow weer een heerlijk Reiki I tweedaagse. Twee dagen lang word je ondergedompeld in deze fantastische helende energie. Je leert zaken van het leven anders benaderen en ervaren. Je leert hoe jij jezelf en ook anderen kun helen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel. Je zult nooit meer dezelfde zijn, maar een rijker en vollediger mens.

Zie verder de link Reiki en workshops.

 

Chakra workshop

Er wordt weer een heerlijke chakra workshop georganiseerd.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december een tweedaagse dus. We beginnen om 11:00 tot 16:00 inclusief lunch, syllabus, drinken en wat lekkers gedurende de dag.

Hier leer je alles over je eigen energie centra en hoe je die voor jezelf, maar ook voor een ander in balans kunt krijgen. Zodat je, ook in stressvolle situaties je eigen energie op peil kunt houden. Energie werk maakt je minder gevoelig voor zieketen, omdat het je weerstand verhoogt en je psychisch veel beter in je vel komt te zitten.

Kortom een aanrader!!!!

Zie voor verdere info onder het kopje chakra workshop.

inloopmeditatieavond

Hallo Allemaal,

 

Weet je dat er 1 december weer een inloppmeditatieavond is!! Je kunt hier komen proberen wat meditatie voor jou zou kunnen doen. Ook al heb je het nog nooit gedaan, je bent van harte welkom vanaf 20:00 in de Slauerhofflaan 27 Uithoorn. De kosten zijn €15,- voor studenten €10,-

Reconnection healing

The Reconnection Healing is een helende energie. vergelijkbaar en niet vergelijkbaar met de Reiki of Quantum Touch of wat dan ook.
Het gaat om energieën. ben je geïnteresseerd, kijk dan verder onder het kopje Reconnection.