Gastenboek

7 Responses to Gastenboek

 1. Hoi Wendy,
  Fijn dat je er je profijt mee hedt gedaan. Mijn gastenboek is een tijdje van de rel geweest, zo blijkt!!
  Nu werkt het weer en zie nu pas je berichtje. Bedankt voor de waarschuwing, dat je jezelf niet kon vinden op het gastenboek.
  het was mooi om met je te werken en te zien, hoe je vooruit ging. Bedankt voor je berichtje!!

 2. Wendy Zandvliet-van Dijk

  Hoi Annelee,

  Ik heb een cursus Mindfulness bij je gevolgd en ik vond het een hele fijne ervaring. Ik heb een hoop geleerd en ook af en toe al in de praktijk gebracht.
  Bedankt voor al je begrip en medeleven. Wellicht klop ik nog eens bij je aan. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen.

  Groetjes Wendy

 3. Dank je wel Margreet! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad!!
  Liefs Annelee

 4. Ik heb een cursus mindfulness bij Annelee gevolgd. Ik vond het heel inspirerend en heb zeker nieuwe inzichten opgedaan, die ik me nu nog verder eigen kan maken. theorie, oefeningen en hulpmiddelen zitten goed in elkaar. Het is gewoon ontzettend leuk om te merken dat het ook heel anders kan. Annelee heeft veel oog voor alle individuele deelnemers en zoekt naar wat je een stap verder kan brengen. Ze is ook niet bang om je even uit je comfortzone te halen op een vriendelijke maar besliste manier. Daardoor is geen lesprogramma hetzelfde. Van harte aanbevolen.

 5. Dank je wel Linda, en ook ik zie je graag terug

 6. Linda van der Made

  Lieve Annelee,
  Ik heb meerdere meditatie cursussen bij je gevolgd en daarna de mindfulness training. Zoals altijd heerlijk avondje relaxen bij jou waarbij je ook nog veel opsteekt. Dit neem ik onbewust mee in mijn dagelijkse doen en merk dat ik daar echt profijt van heb.
  Op naar de volgende cursus, ik kom graag terug!
  Groetjes, Linda

 7. Hoi Annelee,
  Weer ontzettend bedankt voor je fijne cursus Mind Fulness. Het was weer lekker relaxen, interessant en leerzaam (en de lekkere traktatie niet te vergeten, haha).
  Mogelijk zien wij elkaar weer bij een volgende cursus.
  Groeten van Anouk